ut
undotech - servicii internet
home > plata factura > online

online

Plata va fi realizata prin portalul de plati securizat mobilpay.ro

UNDOTECH SRL nu va solicita niciodata cifrele din seria cardului tau de debit sau credit si nici PIN-ul asociat acestora. Nu divulgati nimanui aceste elemente, indiferent prin ce mijloc primiti solicitarea. Angajatii UNDOTECH SRL sau reprezentanti ai acestora NU vor solicita niciodata divulgarea acestor informatii.

UNDOTECH SRL nu va transmite niciodata mesaje E-mail sau SMS prin care sa solicite modificari sau verificari ale elementelor de securitate ale cardului tau de debit sau credit. Nu utilizati in accesarea acestui serviciu link-uri din cadrul unor pagini de pe Internet sau din cadrul unor mesaje de tip E-mail sau SMS primite.

Urmariti permanent existenta elementelor de securitate care va asigura siguranta si confidentialitatea conexiunii (conexiune criptata https://secure.mobilpay.ro in zona de navigare a browser-lui, precum si iconita ce reprezinta un lacatel galben). In situatia activarii cu mouse-ul a lacatelului galben, se vor furniza informatii legate de autenticitatea paginii de WEB respective - certificat electronic emis de Equifax pentru paginile WEB: www.mobilpay.ro si secure.mobilpay.ro.

In situatia in care totusi primiti astfel de solicitari, NU LE DATI CURS si contactati de indata serviciul suport clienti UNDOTECH SRL aici.

Alege abonamentul pe care vrei sa-l achiti
RON
Completeaza datele tranzactiei